Aradigini buradan bulman icin;-)

28 Ağustos 2011 Pazar

bas-li-yo-rum

ewet basliyorum...simdiye dek gezindigim okumaktan büyük zevk aldigim blog dünyasina birazda karsi pencereden bakmak istedim:)bu ilk yazim belki sadece tek okuyan ben olacagim ama olsun buda güzel:)umarim suan baktigimda oldukca zevkli görünen bu serüvende bana eslik eden bi cok arkadasim olur....:)

8 yorum:

  1. bende okudum ki :p hayırlı olsun tatlıımm..şu kelime doğrulamayı da kaldıralım bi ara daha çok yorumun olur..

    YanıtlaSil
  2. Canimsin sayende basladim bu yola biliyosun,insaAllahta cok güzel ilerler beraberce:)

    YanıtlaSil
  3. canım merhabalaar:)
    sayfana ''biritesettürdemodamıdedi''
    adlı arkadaımızın sayfasına yazdığın yorumdan ulaştım:)
    sımsıcacıkk sayfana bayıldımm :)
    hemen izleyicin oluyorum:)
    bende seni beklerim sayfama..
    kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum almanya,ya:)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar canim:)cok naziksin gördüm hemen görmezmiyim cokta mutlu oldum:)daha cok yeni ve acemiyim malum:)sayfana ugradim bile:)hepte görüsürüz insaAllah simsicak paylasimalarda..
    Almanyadan kucak dolusu sevgiler güzel Türkiyeye:)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar Zelis,
    Yorumunu hemen gördüm cünkü onaydan gecmesi gerekiyor tüm yorumlarin, eski yaziya bile yapilmis olsa görüyorum yani yorumlari..
    Sanirim blogumu kisa sürede en cok okuyan kisi sensin... Insan yalniz olmadigini kendi gibi birilerinin oldugunu görünce hem rahatliyor hemde paylasmak istiyor degil mi, bende öyleyim cünkü..
    Babaannen icin Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Ölüm kolay birsey degil ama Yaradanimiz istediginde geri cagiriyor bizi ebedi yasayacagimiz yere...Birde ölümün her an yanibasimizda olabilecegini unutmamaliyiz genc yasli demeden...Bu yasamdaki hedefimiz sevmek olmali bence, herseyi herkesi sevebilmek, Allah yarattigi icin...
    Bende uzun yaziyorum biraz sanirim böyle icten duygu dolu bir yorum almak benide etkiledi. Sende duygusal biri olmalisin benim gibi...

    Sende saolasin.

    YanıtlaSil
  6. Bu ilk yazi benim cvp yazma yerim olsun :D
    Bir ay kala dedigine göre senin dogumgünün Aralik sonu olmali? Benimde Aralik ortasi ;)
    Gencligin zirvesine dogru cikiyorum :P 30 olup sonra 31 derken yasimi saymayi durdurucam zirvedeyken :P Sende öyle yap 32 olmuyorsun bu yil :D
    Iyi geceler.

    YanıtlaSil
  7. Insallah cok okuyucun olur. Ama onemli olan cok okuyucun degil, sadik okuyucularin olmasi. Sana moral, destek veren okuyuclarin. Insallah sende boyleleriyle karsilasirsin. Basarilar diliyorum. Blog yazmak cok guzel. Bende blogumu gunluk olarak kullaniyorum ve yazdikca paylastikca cok rahatliyorum. Insallah seversin ..

    YanıtlaSil
  8. Gelin AYse;cok haklisin canim,insaAllah dedigin gibi olur ve sizler gibi sicak icten arkadaslar edinirim burada. gercektende bu hepsinden önemli..
    cok tesekkür ediyorum güzel dilekelrin icin...:)

    YanıtlaSil

senin icinden gecenler:)

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...