Aradigini buradan bulman icin;-)

8 Ocak 2012 Pazar

Bu gün pazar ve ben....

Evet bugün pazar,ama ben bu pazari sevmedim nedense?zaten gec kalktim,gec kalkmayi kisin kisa günlerinde hic sevmiyorum cünki cok cabuk aksam oluyor,ben daha güne aymadan aksamin olmasi hayata adapte olabilmemi engelliyor benim:)  Bu  cümle sonlarina koydugum gülücük ifadelerini hic yapasim yok ama yazi tamamen gergin bir hal almasin diye hem ortami hemde kendimi yumusatmak adina yapiyorum...
ewet karmakarisik bir ruh hali icindeyim söyliim hemde sebepsiz yere..bu dahada vahimlestiriyor durumu(burda yine gülücük koyuyorum ama yine yapasim yok)

Naptim bugün?cevap hic birsey..hem hic birsey yemedim,hemde yedim ama doymadim..adam aklli kalkip yemek yapmadim,,makinaya bir miktar camasir attim,yikandilar sanirim..aynaya hic bakmadim mesela bugün..vakit aksama dogru,aksam bekliyor vakti gelsin diye,bende bekliyorum,bu gün bitsin diye....kendimi anlayamadigim bi gün yasiyorum onun icin istiyorum bitsin diye:)
ama bugün yüzümü güldüren bir sey daha oldu blogla ilgili,sevgili kelebek gibi blogunun baslattigi yeni blogcular reklam kampanyasini bir cogunuz duymussunuzdur..orada bugünki duyurusu yapilacak blogun kendi blogum oldugunu gördüm(simdi ki gülücük icten yapilmistir:)

ewet bazen kücük mutluluklar karmakarisik ruhunuzda kocaman mutluluklarin yer edinmesine sebep oluyor..
Kelebek Gibi bugün benim karisik ruh halime dokundu iste:)tekrardan tesekkür ediyorum kendisine.....

iste böyle;pazartesi sendroumunun aksine bende bugün pazar sendromu yasadim...eskiden beridir aslinda pazar günleri hep daraltir icimi,bilmiyorum nedenini?cocuklugumdaki pazar günleri baska tabii...o günleri özlem ve tebessümle aniyorum hep:)bir arada yapilan  kahvalti sofralari,radyoda babanin dinledigi haberler ve TSM konserleri,annenin camasir günü,ardindan yapilan banyo seanslari,ve tabiiki aksam keyifle baslamasi beklenilen,Bizimkiler dizisi..:)
neyse sizi daha fazla daraltmadan gideyim ben:)hem su dolapta iki gündür bekleyen pirasalari ocaga koyayim,biraz oyalanayim hem vakit gecsin:)
umarim siz güzel bir pazar gecirmissinizdir......:)
ben bu yaziyi yazarken fonda su vardi:)
http://www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ&feature=related
sevgiler herkese...:)

18 yorum:

  1. Arada böyle günler oluyor sevgili Zelis, ben bu günlerin ismine gri günler diyebilirim. Hani böyle kapali bulut dolu renksiz birgün gibi...
    Cok sükürki gecici bu günler ve biraktigi izler.
    Insallah yarinin bugüne inat cok mutlu ve heyecanli gecer :)
    Bugününe dokunmus olmama ve gercek gülücük yazdirmama cok mutlu oldum :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Pazar gunlerinden nefret ederim bende, kendimi bildim bileli hemde. Halbuki izinli oldugum tek gun nerdeyse ama yinede bir pazar sendromu var bende. Ertesi gun pazartesi olacagini bilmek daha da iskence veriyor.
    Iyiki kelebek seni gulumsetti bugun, insallah daha cok okuyuculara ulasirsin cunku cok icten yaziyorsun hak ediyosun. Bayilirim ben gunluk tarzinda bloglara

    YanıtlaSil
  3. Aynen....Haleti ruhiyemizin bir farkı yok..

    YanıtlaSil
  4. ne güzeldi değil mi eski pazar günleri , özellikle Bizimkiler dizisi..Bu yazıya süpersin demek ters ama çok güzel ifade etmişsin , bazen böyle haller olur, en çok da sebepsiz olması düşündürür....

    YanıtlaSil
  5. Zelis al bendende okadar, tam duygularima tercüman olmussun, hatta bende bloguna girmeden once bi yazi yazmistim bugun icin :) Berbat bigündü,üstüne birde almanyanin kara bulutlu havasi gelirse, tam yasadiklarini yasadim yani:).. Birde pirasa yedim bugun :D

    YanıtlaSil
  6. Kelebek Gibi:aynen canim canim,gri günler desek daha dogru olur:)ama senin sayende birazda olsa pembe bi gün oldu,tekrar tesekkür ederim:))

    Gelin Ayse:demek yanliz degilim böyle düsünen,heleki ertesi günün pazartesi oldugunu düsünmek ayri bi iskence ztn:)cok tesekkürler canim güzel düsüncelerin icin,bende senin blogunu cok keyif alarak takip ediyorum..:)

    limon cicekleri:umarim sendede cok sürmez bu ruh hali:)

    cimcime:belkide biz büyüdük eski pazar günlerinin büyüsü bozuldu,kimbilir?:)cok tesekkürler güzel yorumun icin:)

    YanıtlaSil
  7. senin için sıkıcı geçmiş ablam ama inan bu yazıyı okurken okadar güzel bi keyif aldımki tabiki senin sıkılmandan değil yazıyı cümleleri okdar güzel yazmışsınki acıldım desem yeridir yani iyiki varsın ablacım pirasayada bayılır :)

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar canım...gerçektwen pazar günleri bende de aynı duyguları uyandırıyor,sıkıntılı bitmeyen işler,bir yandan geç kalkmanın verdiği mahmurluk,aslında dinlenme günü olduğu halde benim için yorulma günü olan pazarı sevmiyorum...
    sabunlarım için ayrı bir etiket açmıştım,bakabilirsin canım...sabun peçete ve dekupaj tutkalı kullanarak yapıyorum...sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Pazar günleri benim için de hep kasvetli olmuştur. Öğrencilik yıllarında yeniden başlayacak stresli bir haftaya hazırlıkların geçtiği bir gündü; formalar ütülenir, banyo yapılır, tırnaklar filan kesilir ve evde son ödevler bitirilmeye çalışılır...
    Çalışma hayatına başlayınca da pazar günü, değerlendirilmesi gereken son gün.. ya gezecek,alışveriş yapacak ve haftaya başlarken deşarj olduğunuzu zannederken yorulacaksınız, yada evde geçireyim bu son günü deyip pinekleyeceğinizi zannederken kendinizi temizlik ve hafta içine hazırlık olsun diye yemek yaparken bulacaksınız :)
    sıkıcıdır pazarları herhalükarda vesselam :)

    YanıtlaSil
  10. Pink Dünya:tugbacim ahh ztn almanyanin o kasvetli havasi tuz biber ekiyorya herseyin üstüne sorma valla:)pirasa yemen yanliz süper bir tesadüfmüs canimm:))

    kübra:canim yaa cok saol,begenmene okurken mutlu olmana ben daha bi mutlu oldumm:)pirasayi askla seven pek duymadim ama sen ilksin;-)

    tatesal:aslinda evet bayanlar icin aslinda dinlenme degilde yorulma günü oluyor pazar günleri.:)sabunlari ayrintili inceliycem tesekkür ederim:)))

    eflHatun:ewet ögrencilik yillarinda ztn baska bir kabustu,helede pazartesi sinav varsa:(her halükarda sıkıcı olduguna katiliyorum bende:)

    YanıtlaSil
  11. 100.izleyici oldum,bu yuvarlak sayıyı hep svmişimdir zaten:))doğum iznine ayrıldığımdan beri ne pazar sendromu kaldı ne de pazartesi:))tavsiye ederim:)))

    YanıtlaSil
  12. Filiz:hosgeldin:)merak etmiyo degildim bende 1oo.kisiyi:)tesekkür ederim katilimin icin..:)gecenlerde tanistim blogunla,minik bebisinin adasim olusu beni daha cok sevindirdi:)isimi konusundaki düsüncelerini fln okudum,hosuma gitmisti:))Allah herkese nasip etsin öyle motivasyinlar tabii:)

    YanıtlaSil
  13. bu aralar herkes sorunlu sanırum ben bir kendimi sanıyordum...silkelenin kızlar kendimizi bulalım...melankonik oldum yahu...

    YanıtlaSil
  14. zelişçim
    çokgüzel şeyler paylaşmış sın canım.
    :))))
    bana da beklerim:))

    YanıtlaSil
  15. mervisko:sorma valla,kis geldi kilolarda geldi:))

    bir kase lezzet:tesekkür ederim canim,hosgeldin:)
    elbette gelirim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  16. Aksine bende pazar günlerinden nefret ederim, ben cumartesiyi severim :) cok tatli bir yazi olmus. güzel paylasimlarda görüsmek üzere canim :)

    YanıtlaSil
  17. Eskiden pazar sabahları çok güzel aile filmleri olurdu tv de onu hatırladım şimdi :)

    YanıtlaSil
  18. Bolat:eskiden olan hersey güzeldi:)

    YanıtlaSil

senin icinden gecenler:)

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...