Aradigini buradan bulman icin;-)

29 Ocak 2012 Pazar

Kafam durdu da menü düsünemiyorum:))

Valla öyle oldu,iki gündür,sürekli olaraktan makarna cesitliyor,patates kizartiyorum:))yokk durdu beynim,aklima pisirecek bisey gelmiyor:( ztn yarin ne pisirsem düsüncesi,atom parcalamak kadar zor bi eylem bana göre:))
bunumu dert ediyosun diyosaniz ewet ediyorum napabilirim:))cünki;hayatim yarin ne yapayim dedigimde bana sorma askim kafana göre takil diyen,kafama göre takildigimdada Aaa!bunumu yaptin canim,bana niye sormadinki diyen full istahli bir kocam var;))
sizin cok degerli görüslerinize muhtacim valla,acil post olarak giriyorum bunu;belki sabah birileri görürde bana yardim eder diye:P
yani söyle akliniza gelen yemek yada menü cesitleri olabilir,günlük yemek cesitleri tabiiki;)kafama yatan olursa yapicam hemen:)yani hatta bütün hafta bile uygulayabilirim sizden gelen fikirleri..size güveniyorum:)

birde su Glossy Box olayina bende girdim bugün itibariyle,fakat üyelikten yaklasik iki ay sonra geliyo ürün!bunu anlamadim dogrusu,ilk paketim mart sonu gelecekmis.sizdede öyle oldumu?bilgisi olan arkadaslar görüslerini bildirirse cok sevinirim,ona göre bi yol izlerim bende...

herkese kucak dolusu sevgilerr;)

17 yorum:

  1. Sanırım postu gece yayınlamışsın canım :) Walla zor iş ne pişireceğini düşünmek, belki yapması ondan kolaydır. Ama blogcanların içinde çok güzel tarifleri, sofra dizaynları hatta menüleri olanlar var.
    Bana kalırsa fırında patatesli köfte yanında pilav süper menüdür. Makarnadan vazgeçemiyorsan fırında makarnaya ne dersin, önden bir çorba hmm :) Buzluğuna attığn taze fasülye fln varsa onları yapabilrsin,kışın iyi gidiyor :) yada at fırına bütün tavuk,içine biraz patates, istediğin gibi baharatla. ooh mis gibi kızarmış piliç :D

    Eğer güzel menüler keşfedersen paylaş bizimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ewet canim gece girdim,cünki dün bütün gün düsündüm baktim aklima bisey gelmiyor,bende yardim istemeye karar verdim:)
      firinda makarna cesitleri esimin favorisidir;)bu hafta ici bigün deniycem mutlaka:)isin kötüsü buzlukta cok seyim kalmadi,onun icinde zorlaniyorum saniirm,bisey bulamadigimda elim hep buzluga giderdi..tavuk cazip geldi;)cook tesekkürler canim;)

      Sil
  2. merak etme aynı dertten müzdarip bir sen değilsin:)
    benim kocamda aynı
    tüm kocalar gibi sorduğumda farketmez der kafama göre yapıncada iştahla yemez beni sinir eder:)
    ben gün içinde yemek bloglarına bakıyorum
    http://birtutamkekik.blogspot.com/
    buradan çok şey öğrendim sende bal istersen
    günlük olarak mercimek çorbası ile makarna çeşitleri yapabilirsin
    yada fırın poşetinde garnitürlü tavuk ve pilav,
    karnıyarık pilav
    taze fasulye pilav:D
    pilav olsunda yanına herşeyi yaparım ben:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dilekcim bende bir benim basimda saniyordum,etrafimda gördüklerim ne pisirirsen yiyen türden olduklarindan:)
      ewet birtutamkekik aysegülün taifleri harika bu hafta göz atsam iyi olacak:)firin posetinde tavuk denemedim hic ama deniycem bigün;)tesekkür ederim canim..:)

      Sil
  3. mesela önce mantarları haşlasan, sonra hafiften tavada çevirip bir de yoğurtlu sosla hafif bir yemek yapsan mmm enfes olurdu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maya; mmmmhh hic denememistim mantari bu sekilde,güzel olacaga benziyor deniycem ilk firsatta cok tesekkürler canim:)

      Sil
  4. Hehe, benim eşimde aynı. Fikir sorarsın, canın ne istiyosa der, canımın istediğini yaparım ' aa bunu mu yaptın, bende şunu(ki genelde et ve türvleridir) yapıcaksın sanıp heyecanlanmıştım der. Sana mönü fikri ;hazır çorba, mantar sote, pirinç pilavı,patates püre.kurtarıcım :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim benim esimde öyle etcildir,et türünden vazgecmez,ama benimde hic aram yok:)iste o yüzdende zorlaniyor insan..menün cok güzel bende cok yaparim aslinda bunu,yine yapabilirim,cok tesekkürler canim:)

      Sil
  5. hehe ayni dert :D
    Ama ben fazla takmiyorum öyle, birseyler olusuyor mutfaga girince nasilsa :P
    Evdeki malzemelerle ne cikarsa. Bizimkiler begenmemezlik etmezler, ne kizim ne esim, sansliyim bu yönden :)
    Bende bugün esime az et birsey al dedim, onu pisirip pilavla servis edicem aksama, yanina da yogurtlu-mayonezli bir salata yaparim sanirim.
    Baskada birsey yok :D Biz doyacagimiz kadar yapariz, cünkü bir sonraki güne kalirsa sevmiyoruz..O nedenle 1 cesit ve yanina salata türü yetiyor. Öncesi corba olabiliyor bazen, sonrasi da cay ve kek :P
    Benim gibi mutfakla cok hasir nesir olmayandan ancak bu tavsiyeler gelir :D

    Bende girmek istiyoruuuuum bu Glossy Box olayina ama Avusturya'da ödeme sekli alternatifi yok kredi karti disinda :/ Bekliyorum öyle, ekleyeceklermis ama nezaman...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. nereye gidersen git kadinlarin ortak sorunu kelebek gibim:)
    sen sanslisin o zaman ne güzel;)bizde öyle bazi istisnai yemekler disinda günlük yapip yiyoruz,ertesi güne kalmiyor pek..ztn bir cesit olsun yanina eklemeler kolay,salata,tursu,yogurt vs..;)

    Glossy Box a ewet netten üyelik olunca mecburen kredi karti gerekiyor,senin kullanmadigini biliyorum,kapida ödeme seklide olur belki bi gün?
    cok tesekkürler canim sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. CANIM KAFANA GÖRE TAKIL
    BOŞVER ÇOOOK DÜŞÜNME
    :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cogunlukla öyle oluyo canim,ama oda bir yere kadar iste,kafa duruyo bir yerden sonra;))

      Sil
  8. Kiiiz biir suru tarif veren bloggerlar var, bir gun al eline kagidi, pazartesiden pazara kadar liste yap as buzdolabina : )
    Sendeki olay bendede oluyor.
    Eve vardigimda aklima hiiiiiiiiiiic bir yemek ismi gelmiyor, ne ismi, ne de gozumun onune bir yemek cesidi geliyor : )

    Glossy boxa bende gecenlerde uye oldum ama bana Martta gelecek diye bisey demediler, subat ayini bekliyorum. Belki sen Ocak ayin son gunlerine dekgeldigi icin kayit olman oyle hesaplamislardir ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysecim benim suan burda blog yazmamin asil sebebi yemek bloglaridir ztn:)yanii bir ara hayatim olmustu yemek bloglari okadar cok bakiyordumki,bloggerlerin varligindan da öylelikle haberim olmustu:))
      Glossy Box olayi simdilik halloldu sanirim;)sagolasin:)

      Sil
  9. ahh kadinlarin hep ortak sorunu:( annemde hep bana sorar bugun ne yapalim diye hatta sabahtan baslar:S ayseye katiliyorum yemek tarifi veren bloglar ise yariyor yok illa yaz diyorsan kiymali makarna, yanina birguzel marul salatasi tamam olmustur buna sukur;) Zelis sendende evlilik hikayesi bekliyorum haberin olsun;)

    YanıtlaSil
  10. Kadin olmanin ayricaligi heraldee:))kiymali makarna yada makarna her hafta bas listemdir canim sagolasin yinede:))
    Bugün kelebek gibinin hikayesini okuyunca aklima geldi ztn benimde yazmak,ama benim hikayem siradan sayilir türden, ilham geldiginde yazip yolluycam canim sana;)))

    YanıtlaSil
  11. bende blogcuyum,mutfak kültürüme güvenmeme rağmen zaman zaman btgün ne pişirsemlerle bir kaç saat geçiyor,sizi izlemeye aldım,ben de beklerim

    YanıtlaSil

senin icinden gecenler:)

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...