Aradigini buradan bulman icin;-)

13 Ocak 2012 Cuma

Mutluyum Mutlusun Mutlu..:)

Acemi blogcunuz bildiriyor:)ewet ya ewet iyiki acmisim bende kendime bir blog...megerse burda ne güzellikler ne dostluklar ve mutluluklar varmis...normal günlük hayatimda saglam arkadaslarimda var elbette ama onlar benden mesafelerce coook uzaktalar..yurtdisina geleli 10 yil oldu,burada arkadasim diyebilcegim insan sayisi bir elin parmaklarini gecmez..ama internet (blog) alemine girdikten sonra tanidigim güzel insan sayisi artti,artmaya devam ediyor,hepte cogalsin insaallah...bu güzel insanlardan birinden bahsetmek istiyorum simdi size:)kendisiyle sanirim ayni zamanlarda girdik blog dünyasina,ben farkinda degildim,blogunda 100.izleyici olmusum:)100.izleyicisine bir hediye vermek isteidigini söyleyince ben hem sasirdim hemde ne yalan söyleyim mutlu oldum:)daha önce hic basima böyle birsey gelmemisti..bu arada bahsettigim kisi,Biri Tesettürde Moda mi Dedi blogunun zarif sahibesi Sevgili Sonay...
neyse biz Sevgili Sonayla olurdu olmazdi diyaloglarini gectikten sonra kendisi bana hediyesini gönderdigini söyledi:)o günden sonrada bana beklemek kaldi..annemler kargo ile birsey gönderdigi zaman yada bir mektup fln yolladiklarinda gözüm hep postada olur benim:)bu seferde öyle oldu,postanin anahtari esimde oldugu icin hergün bik bikleyip durdum,postaya baktinmi, fln seklinde:)neyse sabah uyurken derinden bir ses geldi,megersem zilmis:)önce rüyada caliyor sandim,kapidan geldigini farketmemle yerimden firlamam bir oldu,cünki bu posta ziliydi...hemen asagiya isinlandim ewet ewet yüzümü yikamam salimi takmam ve ücüncü kattan asagi inmem sanirim 3dk falan tuttu:)))
hemen postacidan paketi alip eve ciktim,ama nasil heyecan:)cünki hic tanimadigim bir insan taaa türkiyeden kalkmis,düsünmüs,emek vermis,zahmet etmis,bana birseyler yollamis..benim icin bu ilk ve cok özel birseydi:)icim kipir kipirdi:)annemlerin disinda kimseden bir posta almamistim hem:)paketi özenle actim,her gördügüm seyde kahkahalarim havada ucustu,esimde ben güldükce bana gülüyordu:)cocuk gibiydim cünki:)
O an sanki tüm türkiye tüm istanbul bana gelmis gibi oldum..türkiyeden kendi ülkemden geliyordu..bu duyguyu yurtdisinda yasayanlar cok iyi bilir.....
o gün hep agzim kulaklarimda gezdim:)telefonda anneme söyledim:)kimsenin yanlis anlamasini istemem,özellikle vurgulamak isterim:)))hediye manyagi falan degilim önemli olan birilerinin sizi düsünmesi sizin icin birseyler yapmasi,hele bu birde yüzünüzü bile görmemis biriyse,bunun duygusu bambaska:)
Sonayin yüzünü güldürdügü tek kiside degilim üstelik,bu ara okadar cok bloglarda gördümki kendisinin gönderdigi cici postlarini:)
kendisine cooook cook tesekkür ediyorum,bana böyle bir ilk yasattigi icin...cok zarif ve düsünceli birisi..onu tanimaktan mutluluk duydum...umarim bi gün yüzyüze görüsmekte nasip olur...bunlarda Sonayin harika hediyeleri:)
Cok hos bir sekilde ayri ayri öyle güzel paketlenmistiki hepside,ama o an fotograf makinam benle olmadigi icin fotograflayamadim ..bekleyemiycegim icin actim paketlerini..aslinda hepsi ayri ayri süslü süslü paketteydiler...
Hediye paketiyle ayni renkte güzel bir kupa,
Mangodan cok seker bir kolye,
Kirmizi seker bir küpe,
Yüz temizleme jeli ve ve ve,,,cok icten dileklerini belirten süper bir not vardi.....
isteeeee böyleeeee:)benden bu kadar.......Mutlu olmanin sekli ,bicimi ,tarifi yok arkadas...etrafimizda olan mutluluklari görmek gerek.....Aslinda cok yakinimizda.....
MUTLULUKLAR HEPiNiZE:))

23 yorum:

  1. Zeliscigim demek istedigini cok iyi anladim ;) bana da Türkiyeden bir paket veya mektup gelince, senin gibi ayni mod'a giriyorum ;) - düsünmek yeter tek, dedigin gibi, insanin hediye istedigi icin degil ...

    Sagolsun Sonay seni düsünmüs, gözelerinin icine bir 'gülümseme' göndermis ;)

    sevgiler & selamlar

    YanıtlaSil
  2. Hmm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. oyy Zelisim mutlu olmuş :) bende oldum o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. Canim güle güle kullan, bir kutudan ne cikarsa ciksin o kutu sana ulastirilmis ve düsünülmüs olmak cok güzel :) Aynen yazdiklarina katiliyorum, Türkiye'den gelen seyler gurbettekiler icin dahada anlamli oluyor ;)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. CANIMMM SENİN ADINA İNAN ÇOK SEVİNDİMMMM Kİİ..CİCİLERİN GERÇEKTEN ÇOK GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE SEVGİYLE KULLAN..BURDAKİ DOSTLUKLAT GERÇEKTEN ÇOK BAŞKA..TARİFSİZZ BİRŞEY ASLINDA..HİÇ GÖRMEDİĞİN BİRİNE BU GÜZEL ÖUTLULUĞU YAŞATMAK NASIL İNANILMAZ BİRŞEY DEĞİLMİ..
    ÖPERİM ÇOK TATLIM.

    YanıtlaSil
  6. iyi günlerde kullan inşallah :) Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın

    YanıtlaSil
  7. blog dünyasında gerçekten çok samimi içten insanlar var ben de iyiki blog açmışım diyenlerdenim. güle güle kullan cicileri

    YanıtlaSil
  8. mutlu musmutlu niyemi cünkü cok güzel bi post okudu ellerine sağlık cok güzel yazmışsın senin mutlu olman buraya yansımış cok güzel ve sade ciciler var allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşlh öpüyorum ablam :) banada küsme sakın sen bana kıyamazsın dimi ablammmmm :)

    YanıtlaSil
  9. Çok isabetli görüşler :) güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  10. Ne guzel :) senin adina cok sevindim canim, kelebekGibinin soyledigi gibi, turkiyeden gelen herseyin ayri anlami oluyor gurette yasayanlar icin,gelen bir kagit olsa dahi resmen vatan kokusu tasiyor.. Rabbim yuzunu hep guldursun :)

    YanıtlaSil
  11. Ayrica blog dunyasi gercekten bambaskaymis bende actigimda anladim,
    biririmizi tanimadan yeri geliyor beraber huzunleniyoruz, yeri geliyor beraber guluyoruz,bende iyiki girmisim bu blog dunyasina;) daha once hic bukadar internetle ugrastigimi hatirlamiyorum, zira bu ortamda hersey donuyor, tabiki halen gecerli ama ne yapalim girdik bu yola rabbim bizi kotulerden korusun :)

    YanıtlaSil
  12. ooo cicilerde gercekten ciciymis haniii. Gule gule kullan. Sansli seniii :)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Zeliş, hep söylerim mutluluk ve neşe bulaşıcıdır diye. Bu yazınla da sen mutluluk ve neşeni bize geçiriyorsun. Ben mutluluğun böyle şeylerde olduğuna inanıyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  14. Zeliş, profil resmindeki sembol "Hiç" anlamına mı geliyor, "Allah" anlamına mı? Ben de de aynı sembolün yazılı olduğu bir tabak var ve çok merak ediyorum. Eğer "Hiç" anlamına geliyorsa ben bundan kolye yapmak istiyorum çünkü, tıpkı Neyzen Tevfik'in yaptığı gibi. Neyzen Tevfik'in "Hiç" adlı bir kitabı var ve bir rivayete göre boynunda astığı kolyede "hiç" yazarmış Arapça.

    YanıtlaSil
  15. nini:cok incesin:)

    streetfashionandmore ღ:anlatmak istedigimde aynen buydu:)cok tesekkür ederim canim:)
    isterenklihayat.blogspot.com:tesekkürler:)

    cati kati:ilkayim sen hep mutlu ol:)o zaman bende mutlu olurum:)

    kelebek gibi: cesucum posttada dedigim gibi beni yurt disinda yasayanlar daha iyi anlar senin gibi:)cok teseekürler canim:)

    cicibiciseylerr.blogspot.com:canim buaradaki dostluklari gördükce iyikide bende burdayim diyorum hep:)daha güzelleri senin olsun..cok saol tatlimm:))

    Tasarımın Renkleri:Aminn..daha güzelleri senin olsun..:)

    tubitos:cok tesekkür ederim canim:)

    kübra:canimsinnn,sende hep musmusmutluuu olursun insaallah...cok tesekkür ederim:)seni burda görmek ayrica cok hos:)

    Bolat:cok tesekkürler:)

    KeleBek MisâLi ..:türkiyeden geliyor olmasiztn en büyük mutluluk:)
    burada daha yeniyim ama simdiden birbirinden güzel insanlar tanimaya basladim,herkesin birbirine her konuda yardim etmeye calismasi motive iceren yorumlar birakmasi falan acayip bisey gercektende:)

    Gelin Ayse:cok saol cnaim daha iyileri senin olsun:)

    Ehlikeyf:mutluluk bulasici olsun ve hep biz birimize bulastiralim:)
    Profil resmine gelince,ben netten görmüs almistim resmi,face sayfasinda bir yazi cok hosuma gitmisti VAV harfinin anlami ile ilgili,suan o yaziyi bulamadim ama baska bir yazi var,oldugu gibi kopyaliyorum;
    Vav harfi, Vahidiyet, Vahdaniyeti ihtiva etmesi yönüyle Allah’ın birliğini ifade eder.

    Ve; Birleştirici; Koordinatör; Bağlayıcı; Çengel; Farklı elemanların birleşmesinden doğan ahenkli birliği. Ruh ve cisim. Yer ve Gök. Kadın ve erkek. Anne ve çocuk.. gibi konulara simge olarak kullanıldığı söylenir.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba :) Çok hoş hepsi. Güle güle kullanın. Güzel bir dostluk olmuş...

    YanıtlaSil
  17. Ahu:hosgeldin:)tesekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  18. Canım güzel günlerler musmutlu güle eğlene kullan inş karşılıklı görüşmekte nasip etsin inş Rabbim dua ile öperim :)

    YanıtlaSil
  19. BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :)Sonaycim cokk cokk saol tatlim..insaallah bi gün yüzyüzede görüsürüz...cok isterim..:)Dua ile.....

    YanıtlaSil
  20. ne kadar hoş bir dostluk,birden okurken kendimi buldum..ben yurtdışında değilim belki ama gurbetteyim ve burada eşimden başka kimsecikler yok,ben de bu blogla biraz mutlu oldum ama henüz çok yeniyim..takipçiniz oldum..sizide beklerim :)seda
    sedakarakaya.blogspot.com

    YanıtlaSil
  21. SEDA: hos geldin:)esikten cikinca her yer gurbet derler,sahiden de öyle...umarim buradaki güzel dostluklar sayesinde yanlizligimiz bir nebzede olsa hafifler...:)sevgiler..

    YanıtlaSil
  22. Evet cooooook iyi bilirim bu duyguyu Zelis abla :)
    ordan gelen cok ufak bir sey insana dünyalari verebiliyor.
    Hele ki hic tanimadigin ve seni düsünen özenerek yollayan bir insan varsa karsinda paha bicilemez bir duygu bu.

    YanıtlaSil

senin icinden gecenler:)

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...